Niskasten omakotitalon keittiö uudistettiin Upfrontsin valkoisilla Simple -ovilla ja kromisilla Sala-nuppivetimillä.

Omakotitalon keittiö sai uuden ilmeen Upfrontsin ovilla ja vetimillä

Uskoisitko tätä IKEAksi? Helsinkiläinen Niskasen perhe toteutti upean Upfronts-uudistuksen, jossa keittiön kaapistojen ovet vetimineen uusittiin ja keskelle rakennettiin käytännöllinen saareke ruoanlaittoa helpottamaan. Ilme raikastui, tilankäyttö tehostui ja ennen kaikkea täyttä remonttia ei tarvittu, sillä uudistus voitiin toteutettaa vanhoja kalusteita hyödyntäen. “Halusimme keittiöömme saarekkeen, mutta emme halunneet uusia koko keittiötä sen takia. Upfrontsin valikoimasta löysimme juuri sopivat ratkaisut projektiimme”, kertoo Jarno Niskanen.

Niskasten omakotitalon keittiö uudistettiin Upfrontsin valkoisilla Simple -ovilla ja kromisilla Sala-nuppivetimillä.

Upfrontsin kaapin ovet ja vetimet yhtenäistivät keittiön sisustuksen

Lähtötilanteena Niskasten keittiössä olivat siistit ja toimivat Ikean kaapistot, joiden runkoja ei ollut tarvetta uusia. Siksi Niskaset päättivät etsiä yrityksen, jolta voisi ostaa pelkät keittiön kaapin ovet ja muut näkyvät osat. “Halusimme vain freesata ilmeen ja yhtenäistää kodin sisustusta. Siihen Upfrontsin vaihdettavat ovet ja personoitavat vetimet tarjosivat mainion mahdollisuuden”, Niskanen iloitsee. Upfrontsin valikoimista löytyikin heille kaikki tarvittava keittiön päivitykseen: saarekkeen laatikostojen etulevyt, keittiön kaapistojen peitelevyt ja ovet sekä myös ovien vetimet.

Kuinka keittiöprojekti eteni haaveista toteutukseen?

Niskasilla oli alunperin haaveena hankkia keittiöönsä vain saareke, jotta he saisivat lisää laskutilaa ja myös paremmat säilytysmahdollisuudet. Lopulta he päätyivät uusimaan myös keittiössä jo olleiden kalusteiden ovet, jotta kokonaisuus säilyisi harmonisena.

Ennen ovivalinnan tekemistä Niskaset saivat hypisteltäväkseen erilaisia värimalleja – Upfrontsilla on mallistossaan 14 kaunista sävyä. Väriksi valikoitui lopulta ajaton valkoinen, oven malliksi kaunis Simple ja vetimiksi kromiset Sala-nuppivetimet. Kun valinnat oli tehty, keittiö toimitettiin Niskasille suoraan kotiovelle. Osat oli helppo asentaa ja keittiö saatiin sujuvasti käyttöön.

Niskasten omakotitalon keittiön saareke, jossa on käytetty Simple -ovia ja Sala -nuppivetimiä.
Niskaset istumassa uudistetun keittiön saarekkeella.

Niskaset suosittelevat Upfrontsia lämpimästi keittiön uusimisesta haaveileville

Niskaset ovat uuteen keittiöönsä silminnähden tyytyväisiä. Heitä ilahduttaa erityisesti keittiön ulkonäon uusiutuminen sekä tietysti saarekkeen tuoma lisäsäilytystila ja -laskutila, joita oli kovasti kaivattu. He kiittelevät hyvin sujunutta yhteistyötä ja suosittelevat Upfrontsia kaikille muillekin, joilla on toiveissa helppo keittiön uudistaminen: “Mielestämme Upfrontsin ovet ja etulevyt ovat ensinnäkin hyvännäköisiä, mutta myös laadukkaan tuntuisia. Lopputulos on kyllä todella hyvä, olemme erittäin tyytyväisiä. Meillä oli toiveena saada uusi keittiö jouluksi ja sekin toteutui hienosti.”

Inspiroidu

Tutustu muihin asiakaskertomuksiimme ja inspiroidu

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.