IKEA-yksilöinti

Tee IKEA-tuotteesta omasi

Kalusteiden näkyvät osat vaihtamalla saat luotua juuri sinun näköisen lopputuloksen. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman kalusteovia, sivulevyjä ja kansia, sekä vetimiä ja kalustejalkoja, joiden avulla luot juuri sinun näköisen ja viimeistellyn kokonaisuuden.

Näin teet tilauksen verkkokaupassamme

Suunnittele ja tilaa kalusterungot IKEAsta ja ota niiden mitat ylös. Suosittelemme, että käytät tähän tarkoitukseen IKEA-suunnitteluohjelmaa tai käyt paikan päällä heidän myymälässään. Olennaisinta on, että suunnitelma luodaan vastaamaan kotisi tilan mitoituksia. Voit myös ottaa mitat olemassa olevista kalusteistasi ennen tilauksen tekemistä. Valmiin suunnitelman ja mittojen avulla ovien ja muiden tuotteiden tilaaminen on helppoa. 

Kun suunnitelma ja mitat ovat valmiina, valitse kalusterunkoihin sopivat ovet ja runko-osat verkkokauppamme valikoimasta ja viimeistele kokonaisuus vetimillä ja kalustejaloilla. Kun olet valmis tilauksesi kanssa, tilaa tuotteet verkkokaupastamme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tuotteidemme mitoitus on sama kuin IKEAn Bestå-, Pax-, ja Metod-kalusteilla, joten ne ovat automaattisesti yhteensopivia tilaamiesi IKEAn tuotteiden kanssa. Kaikki tuotteemme valmistetaan Lapinlahdella Pohjois-Savossa ja niillä on korkean laadun lisäksi avainlippu.

Löydä inspiraatiota ja leikittele eri ratkaisuilla

Etsitkö vielä inspiraatiota tai mietitkö, millainen tyyli voisi sopia juuri sinun kotiisi? Kalustehankintojen miettiminen kannattaa aloittaa etsimällä inspiraatiota ja tutkimalla sinua miellyttäviä ratkaisuja. Tätä varten olemme luoneet sivuillemme erillisen Inspiraatioita -osion, jonne olemme koonneet kuvia toteuttamistamme kohteista. Lisäksi suosittelemme seuraamaan Upfrontsin Instagramia ja Facebookia, josta löydät lisää inspiraatiota sisustuspohdintojesi tueksi.

Suunnittele unelmiesi keittiö 3D-keittiö-työkalumme avulla. Työkalua on helppo käyttää ja sen avulla voit leikitellä eri ovimalli- ja värivaihtoehdoilla. Voit myös testata, miten eri väriset kaapinovet ja lattiamateriaalit sopivat yhteen. Helppokäyttöinen verkkokauppamme mahdollistaa ovimallien vertailun ja eri sävyjen testaamisen.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi

Tuotteiden toimitusaika on 5 viikkoa, joten pääset pian nauttimaan kodin uudistuneesta ilmeestä. Sovimme sinulle sopivan ajankohdan toimitukselle ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi.

Asenna itse tai anna asentajamme auttaa

Tuotteidemme asentaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, mutta tarjoamme mielellämme myös apua asennukseen. Korkean ammattitaidon ansiosta asentajamme asentaa tuotteet vaikka työpäiväsi aikana. Asennuksen hinta riippuu itse kohteesta ja toteutuksesta, joten sen suhteen toimimme tarjouspyyntöperiaatteella. Mikäli haluat tehdä asennuksen itse, asiakaspalvelumme on valmis auttamaan läpi prosessin. Tuotteemme asennetaan IKEAn asennusohjeen mukaisesti, joten voit myös asentaa ovet IKEAn ohjetta seuraten.

Valitse 14 värisävystä.

Kaikki sävyt samalla hinnalla

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.